Dodge Ram 1500

Ram Truck

Dodge Ram levererar körkänsla som kan jämföras med många andra premium suvar som finns på marknaden samtidigt som den är rymlig och en bra transport och arbetsbil som passar dem flesta branscher exempelvis bygg, snickare eller för dig som söker en stor och bekväm bil. Ram pickupen levererar 395Hk (556Nm) med 5.7 liters Hemi V8 motorn eller 240Hk med 3.0 liters Ecodiesel V6 motorn tillsammans med en 8stegs automatlåda som standard.

Exclusive Cars som är störst på Dodge Ram har skapat en helt anpassad sida för deras Ram pickuper som säljs. Länk till hemsidan: http://dodge.exclusivecars.se. Här kan du som vill köpa en bil anpassa den redan innan beställning eller för dig som redan äger en Ram så kan du efter anpassa din bil med över 200 tillbehör.

Vilka modeller säljs i Sverige

Det finns per idag 8 st sorter av Dodge Ram 1500 i Nord Amerika, i Sverige säljs mest Laramie, Sport, Limited och den nya Offroad Rebell modellen. Dem som säljer dessa bilar kan även ta hem dem andra modellerna som normalt inte brukar finnas hemma för omgående leveranser.
Laramie är den mest sålda, Sport den sportiga, Limited den exklusivaste eller Rebel som är offroad kungen.

Garantier och tillbehör

Dodge Ram säljs i Sverige med 3 års nybilsgaranti eller 100 000 km. Det ger dig som köpare extra trygghet, vägassistans och det gäller i hela EU.
Exclusive Cars som vi har läst faktan ifrån levererar alla sina Ramar med en fullständig rostskyddsbehandling vilket är något som verkligen behövs och saknas normalt på dem flesta pickuper som säljs. Deras produktkatalog innehåller mer än 200 tillbehör/tjänster du kan köpa till din Ram 1500.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *